Frågor & svar

 

Här hittar ni svar på några av de vanligaste frågorna.

Varför gör ni det här?

Detta är vårt sätt att bidra och dra vårt strå till stacken i den unika situation vi nu befinner oss i. Vi tror att människor vill hjälpa, bara man gör det tillräckligt enkelt. Denna gåvobutik tror vi kommer underlätta för folk att se vilka organisationer som gör vad, och att enkelt kunna donera till dem.

 

Jag tycker det här är ett mycket bra initiativ. Hur kan jag hjälpa er?

Du kan hjälpa oss genom att sprida att sidan finns, både på sociala medier och när du pratar med folk. Du kan även skriva till oss på vår kontakt-sida, så kan vi säga vad vi kan behöva hjälp med just nu.

 

Hur får jag mitt gåvobevis?

Efter registrerad betalning kommer du att få ett mail med orderbekräftelse och länkar. Klicka på länkarna, så kan du ladda ner ditt/dina gåvobevis. De kan du sedan maila till personen du vill ge gåvan, eller skriva ut och ge bort. Det går också att ladda ner dem från orderbekräftelsen du får på varannanjulklapp.se, se bild nedan.

Jag har aldrig hört om er förr, hur kan jag vara säker på att ni skickar pengarna vidare?

Att vår ekonomi sköts klanderfritt står Redovisningsbyrå för. De är en mycket känd och välrenommerad aktör på marknaden. Även vår samarbetspartner JCI (www.jcisweden.se) är med för att skapa förtroende för att detta kommer skötas som utlovat.

 

Måste jag registrera ett konto på PayPal?

Nej, du kan även betala via Payson. Det är också möjligt att betala via PayPal utan att registrera ett konto, längst ner (under ”Logga in”),  går det att välja ”Betala med kort”. Har du dock vid något tillfälle registrerat ditt kort på PayPal, men har svårt att logga in, går det inte att betala med detta kort via PayPal. I så fall rekommenderar vi Payson.